Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BigBand Nuenen Swingtime

3 november 2019 @ 2:30 pm - 5:00 pm

Op zondagmiddag 3 november 2019 is er in de Watermolen van Opwetten weer een spetterend Nuenens Swingtime. De in jazzkringen bekende trombonist Bert Boeren is deze keer onze gastsolist.

Bert Boeren deed na zijn conservatoriumstudie op zijn 22ste zijn intrede in de fameuze Dutch Swing College Band. Hij speelde verder op tal van internationale festivals en heeft een stempel weten te drukken op de nationale en internationale jazzwereld. Hij heeft ook meegespeeld met Doe Maar, Anouk, Chick Corea en Toots Thielemans. Veel prestigieuze awards staan op zijn naam.

Naast bekende swingstukken spelen we ook een aantal stukken, die Bert Boeren heeft uitgekozen. Uiteraard is in deze uitvoeringen een bijzonder rol voor hem weggelegd.

Dirigent Richard Beeren leidt ons door een programma waarmee BigBand Nuenen u een jazzy zondagmiddag hoopt te bieden. U bent vanaf 14.00 uur welkom in de Watermolen van Opwetten, Opwettenseweg 203. We beginnen om 14.30 uur en de toegang is, zoals altijd, gratis.

Tot slot: u maakt die middag kans om voor 2 personen een Nuenens Swingtime-menu van de Watermolen van Opwetten te winnen.

Gegevens

Datum:
3 november 2019
Tijd:
2:30 pm - 5:00 pm
Evenement Categorie├źn:
,
http://dewatermolenvanopwetten.nl/

Locatie

Opwettense Watermolen