Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Band in a Box

25 mei 2019 @ 10:00 am - 1:00 pm

Gratis
  • Wil je kennismaken met twee veelgebruikte muziekprogramma’s?
  • Wil je ontdekken welke functies jou het beste van pas komen?
  • Wil je met andere gebruikers ervaringen uitwisselen?

Doe dan mee aan de Workshop Band in a Box!

Muziek op internet

Bij het beoefenen van jazzmuziek staan veel hulpmiddelen ter beschikking, om beter te leren spelen, je gehoor te trainen, aan muziekvrienden om mee te jammen of te spelen in een band. Een mooie uitvoering van een song als inspiratie of met aanwijzingen zoek je natuurlijk op YouTube en SoundCloud. Maar je wil het ook wel eens alleen proberen. Dan heb je aan de melodielijn en de accoorden wel genoeg en het Realbook is onuitputtelijk. Zoek je heil eens bij de 80 nummers bladmuziek op de site van Jazzworks. Kies als begeleiding het eenvoudige iReal of speel met het complexere Band in a Box (BiaB).

Jazzworks Workshop BiaB

Heb je belangstelling om met BiaB kennis te maken, ermee aan de gang te gaan of om ervaringen uit te wisselen? Onze Jazzworker Hans Bollen is zeer bedreven in het gebruik van BiaB. Hij wil zijn kennis graag met je delen. Hij gebruikt BiaB al sinds 1996. Hij gaf al eerder workshops. Dit willen we bij voldoende belangstelling nog een keer kunnen doen. De vraag is hoe en voor wie. Betreft het beginnende gebruikers of met de nodige ervaring? Hans is weliswaar een gevorderde gebruiker, maar hij weet ook niet alles. Ook hij wil kennis opbouwen en uitwisselen. Als je direct al vragen hebt, bereik je Hans per mail: hans.bollen@hccnet.nl Heb je belangstelling voor een inleidende workshop met een groep onder leiding van Hans, dan meld je je snel aan!

Locatie: bij Hans in Veldhoven, kosten: gratis voor leden, 7,50 euro voor niet-leden. (Lidmaatschap Jazzworks: 15 euro per jaar)

Geen velden gevonden.

Gegevens

Datum:
25 mei 2019
Tijd:
10:00 am - 1:00 pm
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie├źn:
,

Locatie

Bij Hans Bollen
Krijg je nog te horen
Veldhoven, 1234 AA

Organisator

Jazzworks Eindhoven