Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Gitaar

18 mei 2019 @ 9:30 am - 4:00 pm

$45

Onder de aanmeldingen voor de workshops en clinics waren de laatste jaren opvallend veel gitaristen. Dat leidde ertoe dat niet iedereen kon deelnemen. Daarom organiseert Jazzworks nu een workshop speciaal voor gitaristen. Wil je in één dag veel leren over de mogelijkheden van de gitaar in de jazz? Kom dan op zaterdag 18 mei 2019 meegenieten van een hele dag gitaarplezier.

  • Welke akkoorden werken goed en hoe speel je die?
  • Hoe krijg je die typische jazzvoicing?
  • Hoe speel je interessante sequenties?
  • Hoe maak je melodische lijnen over een schema?
  • Hoe kun je jouw speeltechniek verbeteren?

“Een stuurman in muziek die jou het roer laat vasthouden.” Tom Eijsbouts

Je leermeester tijdens deze clinic is gitaardocent Martien Tielemans. Martien heeft een schat aan ervaring als gitarist en docent, ook bij Jazzworks. Zijn aanwijzingen en do’s and don’ts sluiten precies aan op jouw ontwikkeling. Je krijgt vooraf een jazzstandard toegestuurd waar veel mogelijkheden in zitten, bijvoorbeeld Stella by Starlight. Martien laat eerst horen wat je hiermee allemaal kunt doen. Daarmee ga je samen met andere gitaristen oefenen. Op het eind van de dag is er een presentatie. Speelplezier en resultaat dus.

Schrijf je snel in voor deze gitaarclinic met een e-mail naar info@jazzworkseindoven.nl. Vermeld je contactgegevens. Inclusief lunch. Locatie: volgt. Kosten: 55 euro per deelnemer. Voor leden Jazzworks: slechts 45 euro. Voor studenten: 35 euro. Maximaal 10 deelnemers.

Gegevens

Datum:
18 mei 2019
Tijd:
9:30 am - 4:00 pm
Kosten:
$45
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Paviljoen Ongehoorde Muziek
Ruysdaelbaan 106
Eindhoven, 5613 DL
Bekijk de site van Locatie