Het bestuur van Jazzworks broedt al enige tijd op vernieuwing van de jamsessie. In de komende maanden gaan we nieuwe ideeën in de praktijk brengen. Een bijkomend aspect is dat Jazzworks het oude en vertrouwde Kraaij en Balder moet verlaten en daarom nu op zoek is naar een nieuwe stek. Ook het tijdstip van de jamsessie verandert wellicht. Zodra de plannen vaste vorm krijgen, hoor je er meer over.

De jamsessie is een kernactiviteit van de vereniging en daarbij ook een ontmoetingsplaats voor de leden. We gaan er voor om deze kernactiviteit een boost te geven, zodat het een aantrekkingskracht gaat krijgen en we meer leden ontmoeten tijdens dit muzikale event, waar uiteraard speelplezier ook hoog in het vaandel staat. Een hele uitdaging maar wel een leuke. En veranderen van smaak doet spelen.

ven een korte update waar we staan met de plannen rondom jamsessie.

Update 8 september 2019

Afgelopen week hebben we een gesprek gehad met een professionele kracht om te brainstormen over de opzet van de jamsessies in de toekomst. Het was nog een verkennend gesprek maar wel positief om te besluiten daarmee door te gaan. Op korte termijn volgt weer een volgende afspraak. We hopen zo op niet al te lange termijn een goed kader neer te zetten. Omdat we zowel locatie, als opzet en data nog niet duidelijk hebben, is in de bestuursvergadering van 7 september besloten de jamsessie van 15 september niet door te laten gaan.

Zodra de plannen vastere vorm krijgen, laten we dit weten.

Met vriendelijke groeten

Roel ter Weel, voorzitter Jazzworks Eindhoven