Wat is Klankfort?

Klankfort is een initiatief van gitaardocent Pepijn van der Burgt, zangdocent en muziektherapeut Olga Wijlaars en docent slagwerk Nils van der Slikke. Klankfort is een plek waar muzikale amateurs én professionals zich op hun eigen manier kunnen ontwikkelen. Speciaal gecreëerd voor muzikanten, muziektherapeuten, docenten, bands en solisten van alle leeftijden. Het is een ideale ruimte voor repetities, lessen en workshops. Klankfort is een combinatie van een serene sfeer en een speelse, inspirerende omgeving, waar iedereen zich thuis voelt.

“Heb je een band, geef je les of wil je uren maken op je instrument? Bij Klankfort is plek voor alles dat lawaai maakt.”

Vanaf zes euro per uur kun je gebruik maken van een kalme, inspirerende ruimte met goede akoestiek. Backline en PA zijn inbegrepen. Instrumenten of een opslagkast zijn te huur. Klankfort is gevestigd in het centrum van Eindhoven, aan de Ruysdaelbaan 106 (ruimte 142).

Lees meer over Klankfort.

Update december 2019: inmiddels is Klankfort gestopt met het initiatief op deze lokatie. Voorwaarden in de huurovereenkomst stonden gebruik van de ruimte door anderen niet toe, aldus Nils van der Slikke.