Help POM!

Gestolen instrumenten en apparatuur weer verwerven dankzij U

Beste vrienden en muziekliefhebbers,

Juli 2024 heeft een tragische gebeurtenis plaatsgevonden: Paviljoen Ongehoorde Muziek (POM) en Bart van Dongen zijn slachtoffer geworden van een diefstal. Er zijn niet alleen essentiële spullen voor de backline van POM gestolen, maar ook zeer dierbare instrumenten en persoonlijke bezittingen van Bart van Dongen, een gepassioneerde kunstenaar en oprichter van POM.

Iedere muzikant weet hoe onschatbaar bepaalde instrumenten zijn. Ze zijn niet zomaar gereedschappen, maar dragers van jarenlange herinneringen, experimenten en prestaties. Elk optreden, elke creatie, is verbonden met deze instrumenten. Voor Bart is dit verlies niet alleen materieel, maar vooral emotioneel een enorme klap.

POM is een uniek podium waar musici en kunstenaars de ruimte krijgen om te experimenteren, te falen en te schitteren. Het is essentieel dat deze plek blijft bestaan en dat Bart de mogelijkheid krijgt om een nieuwe set-up te bouwen, zodat hij weer met volle overgave kan musiceren en nieuwe herinneringen kan creëren.

Daarom hebben we jullie hulp nodig! Jullie steun is cruciaal om ervoor te zorgen dat Bart weer een fijne set-up kan opbouwen en dat POM kan blijven bestaan als een veilige en inspirerende plek voor creativiteit en expressie.

Doneer nu en help ons om POM en Bart weer op de been te krijgen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de muziek blijft klinken en dat deze bijzondere plek behouden blijft voor toekomstige generaties kunstenaars.

Hartelijk dank voor jullie steun!

Rianne Wilbers - RHIANNIN, Marc Alberto, Bram Stadhouders, Sanne Rambags, Bert Palinckx, Jeroen van de Heuvel en Stichting 1&A, Jurgen Winkel - Sonic Rider, Stefanie Janssen, Koen Vandenhoudt & Christel Kumpen - Sound in Motion vzw - Dropa House cv, Nora Mulder, Thomas Jaspers, Dries van Elten | Whiff, Jarno van Es, Rik van Iersel, JazzWorks Eindhoven - Mark van Hussen, Marc Braun, Pepijn van Berchum, Maarten Steinmann -, Edward Capel, Toon Kessels - CoMA Eindhoven, Stefan van Moorsel, Toon Bressers, Albert van Veenendaal, Bart Maris, Dion Nijland, Richard van Kruysdijk, Jornt Duyx, Gonçalo Almeida, Angela de Weijer

Vorige
Vorige

September nieuws

Volgende
Volgende

Augustus nieuws