In de spotlight: Jazz at the Castle

Allerlei stijlen komen voorbij, van swing en cool jazz tot  boogiewoogie en dixieland waarbij de nodige improvisatie solo’s niet ontbreken. Er mag uiteraard ook gedanst worden. Elke keer is er een andere band of combo aanwezig. De zaal is sfeervol ingericht, de ober staat voor je klaar en de muzikanten staan te popelen om te spelen. Kortom: Jazz at the Castle heeft alle ingrediënten voor een gezellige zondagmiddag!

2 Way Stretch, Jazz at the Castel, 7 april 2024.

Jazz at the Castle is er op zondag 5 mei, 1 september en 6 oktober, en start om 14.30 uur tot circa 16.30 uur. De organisatie wil door middel van de shows juist ook jongeren kennis laten maken met jazz. Daarom is er onder andere gekozen voor toegankelijke jazzstijlen als swing en boogiewoogie.

Het publiek komt ook voor de sfeer en de bijzondere locatie. Bert Gerbrands regelt de bandjes en daarnaast melden bandjes zichzelf aan met de vraag of ze mogen spelen.

Afgelopen zondag 7 april hebben een voor ons niet onbekend combo het optreden verzorgd: 2 way stretch. Ook bij aankomende data zullen er leden van Jazzworks deelnemen. Wellicht zijn er onder de leden van Jazzworks ook nog geïnteresseerden?

Vorige
Vorige

April nieuws

Volgende
Volgende

Maart nieuws