Het jazzprogramma van Studio040, The Jazztrain, is vanaf nu te beluisteren als podcast! U kunt nu dus op ieder moment en op ieder apparaat luisteren naar de beste jazzmuziek.

The Jazztrain is er vanaf nu in twee varianten: The Jazztrain Klassiek en The Jazztrain Modern. Beide podcasts zijn te beluisteren op telefoons en tablets met Android of Apple iOS. Dat kan met alle podcast-apps zoals iTunes, Spotify en TuneIn. De nieuwste aflevering kan ook verderop op deze pagina worden afgespeeld.

 

THE JAZZTRAIN KLASSIEK

In The Jazztrain Klassiek besteedt Willem Weijts aandacht aan vroege stromingen in de jazzmuziek, zoals New Orleans, Frisco, Dixieland, Swing, Revival en zigeunerjazz.

The Jazztrain Klassiek kunt u toevoegen aan uw podcast-app met deze link. Of kijk op deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden om naar de podcast te luisteren. Hieronder staat altijd de nieuwste aflevering. Klik op het driehoekje om deze af te spelen.

 

THE JAZZTRAIN MODERN

In de Jazztrain Modern besteden Rob van Alberda en Willem Ligtvoet aandacht aan alle stromingen in de moderne jazz, zoals: Bebop, Hardbop, Latin Jazz, Free Jazz, Big Bands en Vocale Jazz.

The Jazztrain Modern kunt u toevoegen aan uw podcast-app met deze link. Of kijk op deze pagina voor meer informatie over de mogelijkheden om naar de podcast te luisteren. Hieronder staat altijd de nieuwste aflevering. Klik op het driehoekje om deze af te spelen.